Į šio padažo sudėtį įeina fermentuota sojos pasta, skrudinti grūdai, sūrymas ir japoniškas valgomasis koji pelėsis.
“Jade Bridge” tamsus sojų padažas gaminamas iš nepasterizuoto sojų padažo, dar žinomo kaip nama shoyu. Šis padažas yra tirštesnis, tamsesnis ir mažiau sūrus nei kiti sojų padažai.
Vartojimas: Padažu rekomenduojama gardinti troškinius, mėsos gaminius, o wok patiekalai su sojų padažu įgauna norimą umami skonį. Taip pat tamsus padažas labai tinka marinato ruošybai, kuriame galėsite brandinti mėsą ar žuvį. Tamsi spalva patiekalams pridės ir estetiškai atrodančią bordo spalvą. Galimas ir tradicinis variantas, sumaišant padažą su ryžiais arba tiesiog patiekiant šalia bet kokio maisto.
Į šio padažo sudėtį įeina fermentuota sojos pasta, skrudinti grūdai, sūrymas ir japoniškas valgomasis koji pelėsis.
Sudedamosios dalys: vanduo, SOJŲ PUPELĖS, KVIEČIŲ miltai, druska, dažikliai: E150a, E150d; aromato ir skonio stipriklis: E621, tirštiklis: E415, saldiklis: E950, konservantas: E202.
100 ml produkto maistinė vertė: Energinė vertė 269 kJ/ 64 kcal; Riebalai 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g; Angliavandeniai 12,6 g, iš kurių cukrų 1 g; Baltymai 3,6 g; Druska 13,5 g.
Reviews
There are no reviews yet.